Despre noi

Cu ce ne ocupam si istoria noastra

S.C. DUAL GENERAL CONSTRUCT S.R.L.

A ajuns la profesionalism prin selectia personalului pentru identificarea de catre manageri a persoanelor care poseda competenta necesara, utilizand metode flexibile de selectie – testare, evaluarea personalitatii, interviuri si apoi instruire si constientizare, in functie de procesele din organizatie si complexitatea acestora, cultura organizatiei si politica de personal, stadiul relatiilor cu clientii, necesitatile de imbunatatire in organizatie, disponibilitatea resurselor si a personalului pentru inovare, cresterea productivitatii, reducerea costurilor, monitorizarea si masurarea performantei personalului.

Cu ce ne ocupam...

Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator.

Onorarea cu promtitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din S.C. DUAL GENERAL CONSTRUCT S.R.L. un partener serios si performant capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

PICT3106
p8m

Managementul organizatiei manifesta preocupare constanta pentru dotarea cu utilaje moderne, urmarind sa atinga si sa pastreze inalta performanta si bunul renume prin calitatea produselor si serviciilor furnizate. Avem în dotare utilaje de cea mai bună calitate şi folosim materiale certificate la nivel european.Ne propunem să executăm cu perseverenţă şi seriozitate lucrări de înaltă calitate în timp util.

Intreaga activitate a firmei este focalizata pe satisfacerea cu promptitudine si responsabilitate a dorintelor si asteptarilor clientilor sai.

SISTEMUL DE MANAGEMENT INTEGRAT implementat in S.C. DUAL GENERAL CONSTRUCT S.R.L. este bazat pe satisfacerea cerintelor standardelor internationale SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001: 2005 si SR OHSAS 18001 :2008 gi urmareste atit satisfacerea cerintelor clientilor, a cerintelor legale, a celor de reglementare, cit si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite clientilor, in conditii de rentabilitate economica pentru firma si de mentinere a reputatiei firmei pe piata de profil.

Toti angajatii firmei inteleg ca prin ridicarea calitatii lucrarilor si promptitudine in executie se va ajunge la cresterea increderii clientilor si la protejarea mediului inconjurator, personalul participand motivat la implementarea, mentinerea si imbunatatirea acestor deziderate.

poza1m
poza2m